Bilecik Belediyesi Meclisi Toplandı

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediye Meclisinin eylül ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında yapıldı.

Bilecik Belediye Meclisinin eylül ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında yapıldı. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, 8 gündem maddesi görüşüldü. 2015-2019 stratejik plan taslağının görüşülerek, oy çokluğuyla kabul edildiği toplantıda, Cumhuriyet Mahallesi 289 ada 3 ve 15 numaralı adresteki parsellerin Bilecik Belediyesi tarafından satın alınması konusu ele alındı ve karara bağlandı. Toplantıda, belediye gelirleri kanununa göre maktu vergi ve harçların miktar ve tutarlarının belirlenmesi ve yeni otogar alanından ayrılan benzinlik alanına ait taşınmazın satışı ile Gazipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki taşınmazların satışı oy çokluğuyla kabul edildi. Belediye sınırları içerisindeki ATM'lerin bir yere toplanması ve 10 yıla kadar kiralanması konusu görüşüldü.

Reklam
Reklam


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: