Bitez'de Esnaf Toplantısı

Bodrum'a bağlı BitezBelde Belediye Başkanı İbrahim Çömez, tarafından 2012 turizm sezonunun en iyi şekilde geçmesi...

Bodrum'a bağlı BitezBelde Belediye Başkanı İbrahim Çömez, tarafından 2012 turizm sezonunun en iyi şekilde geçmesi için esnaf toplantısı düzenlendi.

Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez Bitez Belediye İskele Kafede düzenlenen esnaf toplantısında belediye çalışmalarını anlatarak esnafların sorularını cevapladı.

Reklam
Reklam

İbrahim Çömez, Bitez'in planlarının olmamasından dolayı birçok işlemin geciktiğini ifade ederek, "Yasal sorunlar nedeniyle birçok işlemi yapamıyoruz. Bazı noktalarda da vatandaşlar tarafından şikayet edildiğimiz için yargılanıyoruz. Bazı yolları düzeltmeye çalıştığımızda özel mülklerde sorunlar yaşıyoruz" dedi.

Yolların durumunun kendisini de çok rahatsız ettiğini ifade eden Çömez, "Şanssızlığımız birkaç çalışma üst üste geldi. DSİ'nin projesi, kanalizasyon çalışması derken yollarımız perişan oldu. Bu yaz için geçici çözümler üreterek yaz sonunda tüm ana arterlerin düzenlenmesini sağlayacağız. Beldemizin en büyük sorunlarından biri de zemin çok yumuşak ve yapılan çalışmaların ardından düzelttiğimiz yerlerde de çökmeler yaşandı" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın