Bolu Esnaf Ve Sanatkarlar Kooperatifinin Yıllık Mali Genel Kurulu Yapıldı

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi’nin yıllık Mali Genel Kurulu’nda konuşan oda başkanı Ahmet Yoltaş, “Yaptığımız...

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi’nin yıllık Mali Genel Kurulu’nda konuşan oda başkanı Ahmet Yoltaş, “Yaptığımız çalışmalardan sonra meyve veren ağaç taşlanır misali bize de sataşıyorlar. Ama olsun biz kendilerine cevap vermiyoruz. Kavga etmek yerine diyalogla hakkımızı aramaya çalışacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Kültür ve Turizm Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılan mali kongreye az sayıda üye katıldı. Kongrede konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi başkanı Ahmet Yoltaş, “Ankara'da 60 milyon TL aldık. Bu parayı da sizler için kullandık. Ve bu paranın da bir çoğunu geri ödedik. Bolu esnafı borcuna çok sadık. Yaptığımız çalışmalardan sonra meyve veren ağaç taşlanır misali bize de sataşıyorlar. Ama olsun biz kendilerine cevap vermiyoruz. Kavga etmek yerine diyalogla hakkımızı aramaya çalışacağız. Bolu'daki esnafımızın üzerinde yük olan 1,5 milyon TL'lik faizleri sildik. Bunu kooperatifimizin gücü sayesinde yaptı. Eskop Otel, dağ evlerimiz ve 1 adet dairemiz var. hepsini çalıştırıyorum” dedi.

Daha sonra gelir gider tablosu üyeler tarafından kabul edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: