Boyko’nun gelişi Tolga’ya yaradı

Beşiktaş'ta Boyko'nun transfer edilmesi, kaleci Tolga Zengin'in performansını artırdı. Sihay-beyazlıların kaptanı maç sonunda rekabetin kendisini geliştirdiğini söyledi.

Beşiktaş’ta Gaziantepspor mücadelesinde başarılı kurtarışlarla dikkat çeken Tolga Zengin, Boyko’nun gelişinin rekabet etkilediğini söyledi. Performansının artmasında bunun da etken olduğunu ifade eden deneyimli file bekçisi, bütün bu gayretlerinin takımın şampiyonluğa ulaşması için olduğunu söyledi.
İşte Tolga’nın açıklamaları:
“Uzun zamandan beri lig maçı yapamıyorduk. Allah’a şükür bugün kar, fırtına olmadı. Rakiplerimizin puan kaybettiği bu haftada kazanmamız iyi oldu. Aynı şekilde devam etmemiz gerekiyor. Bu performansımızı yıl sonuna kadar devam ettirmemiz gerekiyor.
“Rekabet bizi geliştirir. (Boyko) Çok da iyi bir arkadaşımız. Ona da yardımcı oluyoruz, olacağız da. Antrenmanlar ve performansımızın artması bu takmıın şampiyon olması için. Umarım böyle devam eder.”
“Savunma ile uyumumuz iyiydi. Rhodolfo çıktıktan sonra Alex girdi. Hiç uyum sorunu yaşamadık. Futbolun dili bir. Yıllardır birbirleriyle oynuyormuş gibilerdi. Tek üzücü olan Rhodolfo’nun sakatlığıydı. Uömarı o da en kısa zamanda aramızda döner.”

Reklam
Reklam