Bursaspor, Yağmur Altında Çalıştı

Bursaspor, 9 Kasım Cuma akşamı karşılaşacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını yağmur altında sürdürdü. Pazartesi günü evinde...

Bursaspor, 9 Kasım Cuma akşamı karşılaşacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını yağmur altında sürdürdü. Pazartesi günü evinde Kasımpaşaspor'a boyun eğen yeşil-beyazlılar, deplasmanda Beşiktaş'ı yenme hesapları yapıyor.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Yoğun yağmur atında yapılan antrenman, düz koşularla başladı. Isınma hareketleriyle devam eden çalışma, 5'e 2 pas pres çalışması ile sürdü.

Reklam
Reklam

Arka adalesinde çekme olan kaleci Carson, tedbir amaçlı takımdan ayrı çalıştı. Carson'un Beşiktaş maçında oynayabileceği belirtildi.

Antrenmanı, Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat'ın yanı sıra, Bangura'nın arkadaşları da saha kenarından takip etti.

Bu arada, Acıbadem Bursa Hastanesi'nde organ nakli olan ve bekleyen hastalar antrenman öncesi tesislere gelerek teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüştü. Çocuklar, Sağlam ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bursaspor, Cuma günü saat 20.00'de oynanacak maç için yarın öğleden sonra İstanbul'a gidecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: