Cadde Yenileme Projesi Anketle Belirledi

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, Hızarhane Caddesi yenileme çalışmasını ankete göre yapacaklarını söyledi.

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, Hızarhane Caddesi yenileme çalışmasını ankete göre yapacaklarını söyledi.

Hızarhane Caddesi'nde çift taraflı park nedeni ile yaşanan soruna karşı Tokat Belediyesi caddede yenileme çalışması başlattı. 52 esnafa 3 başlık halinde nasıl bir cadde istedikleri soruldu. Esnafın büyük bir kısmının ankette "Tek sıra park haline getirilsin, tek yönlü trafiğe açık olsun" şeklindeki şıkka "evet" demesi sonucu çalışmalar bu doğrultuda başlatıldı.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Yardımcısı Bandırmalı, caddede yağmur suyu ve alt yapı çalışmalarından sonra hazırlanan proje çerçevesinde ışıklandırma, kaldırım ve yol çalışmasının yapılacağını söyledi. Uygulama ile kaldırımlarında çift taraflı olarak genişleyeceğini belirten Bandırmalı, "Buradaki hazırladığımız proje cadde üzerindeki esnafımızın görüşü anket yapılarak alınması sonucu yapıldı. Programımızda ayrıca Sulusokak Çarşısı'nın Arnavut taşı ile kaplanması var. Pervane Hamamı'nın GOP Bulvarı'ndan girişinden Yazmacılar Hanı'na kadar olan kısımda yine Arnavut taşı ve ışıklandırma projesi hazırlandı, kısa sürede başlayacak. Yazmacılar Hanı'ndan Halit Sokak'a kadar olan kısmı ise handaki restore çalışmalarından sonra yapacağız" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: