Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uzaktan Eğitime Başlıyor

YÖK, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)'ne iki uzaktan öğretim yüksek lisans programı açma hakkı tanıdı....

YÖK, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)'ne iki uzaktan öğretim yüksek lisans programı açma hakkı tanıdı. ÇOMÜ, bu programlarla uzaktan eğitime başlamış olacak.

YÖK Yüksek Öğretim Genel Kurulu'nun toplantısında, ÇOMÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nün başvurusu değerlendirilerek Sınıf Öğretmenliği ile Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanlarında uzaktan öğretim tezsiz yüksek lisans programları açmasına izin verildi. Her program, 50 öğrenci alabilecek. Konuyu değerlendiren Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Aziz Kılınç, lisansüstü uzaktan eğitim programlarının çağın gereği olduğunu ifade ederek, eğitim hizmetini daha geniş alanlara yaymanın bu şekilde olabileceğini söyledi. Prof. Dr. Kılınç, enstitü bünyesinde yeni programlar açmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: