CEYGİD Başkanı Ural'dan, Ticaret Odası Ve Borsa'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) Başkanı Yener Ural, ilçedeki bazın sıkıntıların aşılması için içerisinde sivil...

Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) Başkanı Yener Ural, ilçedeki bazın sıkıntıların aşılması için içerisinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de bulunduğu Ceyhan Platformu’nun oluşturulması gerektiğini söyledi.

CEYGİD Başkanı Ural, Işık Eğitim Kurumları Genel Müdürü Halil İbrahim Yanık ile birlikte, yeni göreve gelen Ticaret Borsası Başkanı Memici Güleçyüz ile Ticaret Odası Başkanı Şeref Can’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Reklam
Reklam

İlk olarak borsaya giden Ural ve Yanık, borsanın ilçe ekonomisi için önemli bir kurum olduğunu söyledi. Başkan Memici Güleçyüz ve ekibine başarılar dileyen CEYGİD Başkanı Ural, “Umarım Ceyhan’ın sorunlarıyla ilgili fikir birliği ve uyum içerisinde çalışırız. Bir takım sıkıntıların aşılabilmesi için STK’ların da yer aldığı Ceyhan Platformu kurabilirsek önemli bir adım atmış oluruz.” dedi.

Borsa Başkanı Memici Güleçyüz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Daha sonra Ticaret Odası’na geçen CEYGİD Başkanı Ural ve Işık Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yanık, başkanı Şeref Can’ı tebrik ederek başarılar diledi.

Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, “Başarabilmek için dik durmağa ve kararlı olmaya ihtiyacımız var. Bunu yaparken belki birileri kırılabilir, dökülebilir ama önemli olan ‘ben’ demeden Ceyhan diyebilmek ve ilçemizin sorunlarını çözmek.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: