CHP Yalova Merkez İlçe Kongresi

CHP Yalova Merkez İlçe Başkanlığı'na Burçin Tangürek seçildi.

CHP Yalova Merkez İlçe Başkanlığı'na Burçin Tangürek seçildi.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda, divan başkanlığını CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin yaptığı kongrede, Burçin Tangürek ve Gülsen Büker ilçe başkanlığına aday oldu. 253 delegenin oy kullandığı kongrede 131 oy alan Tangürek, ilçe başkanlığına seçildi. Büker ise 119 oy aldı. 3 oy da geçersiz sayıldı.

Reklam
Reklam

Oylamanın ardından, CHP Grup Başkanvekili İnce, iki adayı kürsüye çıkardı ve birlik beraberlik mesajı verdi.

İlçe Başkanı Tangürek, kendisine destek veren herkese teşekkür etti ve birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarını kaydetti.

Yönetim kurulunda Özlem Avcı, Ahmet Bulu, Serdal Cengiz, Eylül Gözdereliler, Metin Kazbek, Vildan Koloğlu, Muammer Özdamar, Hasan Behçet Orhan, Gürcan Özten, Tülay Peşemen, Tamer Sönmez, Kemal Sürel, Murat Tiryaki, Engin Tunga, Serhat Turan ve Saniye Yüksel yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: