Çimento fabrikasında akılalmaz ölüm

Erzurum'un Aşkale İlçesi'nde çimento fabrikasında üzerlerine yüksek sıcaklıktaki çimento malzemesi dökülen 2 kişi öldü.

Erzurum'un Aşkale İlçesi'nde çimento fabrikasında üzerlerine yüksek sıcaklıktaki çimento malzemesi dökülen biri mühendis 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Reklam
Reklam

Aşkale Çimento Fabrikası'ndaki fırın tuğlasının bakımlarını yapan mühendis Serkan Türkoğlu (29) ile işçiler Kadir Şen (27) ve Fethullah Güzel'in (29) üzerine, kazara yüksek sıcaklıktaki çimento malzemesi döküldü. Kazada, işçilerden Kadir Şen olay yerinde hayatını kaybederken, Türkoğlu ve Güzel yaralandı.

Yaralılar, işçiler tarafından hemen Aşkale Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılardan durumu ağır olan Türkoğlu, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ancak Türkoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralı Güzel'in sağlık durumunun iyi olduğu ve ayakta tedavi edildiği belirtildi.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz