Iğdır’ın Aralık ilçesinde cinnet getiren baba, 4 yaşındaki kızı ile eşini pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.
Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Aralık ilçe merkezine 16 kilometre uzaklıktaki Yenidoğan köyünde meydan geldi. Cinnet getiren M.H. (44), evdeki pompalı tüfekle eşi N.H. ile 4 yaşındaki kızı M.H.’yi vurduktan sonra intihar etti. Silah seslerini duyan köylülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, çift ve çocuklarının hayatını kaybettiğini tespit ederek köyde geniş güvenlik önlemleri aldı. Cenazeler detaylı otopsi için Aralık Devlet Hastanesi’nden Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, çiftin 8 yaşındaki oğullarının ise olay esnasında okulda olduğu öğrenildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz