Çocuklardan Sevgi Evindeki Yaşıtları Için Eğlence Programı

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi Yürütme Kurulu üyesi çocuklar, MİAD Sevgi Evleri'nde kalan akranları için...

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi Yürütme Kurulu üyesi çocuklar, MİAD Sevgi Evleri'nde kalan akranları için eğlence programı düzenledi.

Kent Konseyi Toplantı Salonunda düzenlenen programa Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Zeynep Özdemir, Çocuk Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri ve Sevgi Evlerinde kalan 7-12 yaş grubunda ki çocuklar katıldı. Çocuk Meclisi Başkanı Zeynep Özdemir, programda yaptığı konuşmada, kendilerine bu imkanı sunanlara teşekkür etti. Çocuk Meclisi Başkanı Zeynep Özdemir, Çocuk Meclisinin yapı itibari ile çok geniş bir yelpazeye sahip olduğunu ve Malatya da yaşayan her çocuğun kendileri için çok özel olduğunu vurgulayarak, “ Bugün sizinle beraber bizler de eğleneceğiz. Bizleri bu imkânı sunan Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım’a ve Konsey Sekreteryasına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Etkinlikte, çocuklar yarışmalar ve müzik eşliğinde eğlendi. MİAD Sevgi Evleri'nde kalan çocuklara, akranları tarafından hatıra defteri hediye edildi. Programın sonunda Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından çocuklara hatıra defteri hediye edildi. Çocuklar hatıra defterlerini o gün yaşadıklarını yazarak arkadaşları ile paylaştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: