Denizli Belediyespor Tekvando Takımı, Burdur'da düzenlenen turnuvada toplam 11 madalya kazanarak takım halinde birinci oldu.
Burdur'da 8-9 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen Selami Akdemir Tekvando Turnuvası'na 16 sporcu ile katılan Denizli Belediyespor, 4 birincilik, 3 ikincilik ve 4 üçüncülük elde ederek takım halinde de birinciliği kazandı.
Denizli Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörü Özgür Arım, kazandıkları madalyaların gelecek adına kendilerini umutlandırdığını belirterek, "Bize sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Hedefimiz, sporcu altyapımızı geliştirerek başarılı sporcular çıkarmak. Bu sporcuları ilimize ve ülkemize kazandırmak" dedi.
Denizli Belediyespor olarak salon sporlarına çok önem verdiklerini ifade eden Boks, Tekvando ve Judo Sorumlu Yönetici Kamil Yaşar Güleç de, "Başarılarımız artarak devam edecek" diye konuştu.
Muhabir: İbrahim Süzer / Binnaz Ersoy
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz