Denizli'deki silahla yaralama -3 kişi tutuklandı

Denizli'de iki grup arasında çıkan ve 4 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Denizli'de iki grup arasında çıkan ve 4 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre kavga sırasında yaralanan N.Ö , H.K. ve S.A. hastanede tedavilerinin tamamlanmasının ardından gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Emniyette ifadelerinin ardından mahkemeye sevkedilen zanlılar tutuklandı.

Dün akşam saatlerinde N.Ö, Çaybaşı Caddesi'nde, aralarında husumet olduğu öğrenilen H.K. ve S.A. ile tartışmaya başlamış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şahıslar birbirlerini silahla yaralamıştı.

Olay sırasında yoldan geçen Tuğba Umuç (17) topuğundan yaralanmış, olayı fotoğraflamaya çalışan yerel gazete muhabiri İlyas Coşkun da kavgaya karışan kişilerin yakınları tarafından darbedilmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın