Denizlispor Fena Karıştı

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Abdülkadir Uslu, yaptığı yazılı açıklamada Süleyman Urkay, Hasan Kıbrıslıoğlu, Mehmet Özsoy, Yurdal Duman'ın başkanlıkları döneminin denetim

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Abdülkadir Uslu, yaptığı yazılı açıklamada Süleyman Urkay, Hasan Kıbrıslıoğlu, Mehmet Özsoy, Yurdal Duman'ın başkanlıkları döneminin denetim şirketi tarafından incelendiğini, incelemenin geriye dönük devam ettiğini belirtirken şöyle dedi:
"Geçen sezon 10 milyon TL icra masrafı ve faiz ödeyen kulübümüz, geçmişiyle yüzleşmek zorunda. Denizlispor'dan alacağından fazla para alanlar, o paraları geri iade edecek. Etmeyen disiplin kuruluna verilecek."
Kulüpte bazı başkan ve yöneticinin icra yoluyla yaptıkları tahsilatta, ana paraları dışındaki masrafları ve faiz farkını kulübe ödettirdikleri idia edildi. Eski başkanlardan Süleyman Urkay ve Yurdal Duman, yöneticiler Bekir Kaya, Ömer Uzel, Hikmet Çelikkol, Osman Zorlu, Gürbüz Koltuksuz, Umut Yazıcı'dan faiz farkıyla karşı karşıya bulunduğu öne sürüldü.
YURDAL DUMAN'DAN TEPKİ
Denizlispor'da Abdülkadir Uslu'nun çıkışı olağanüstü kongre öncesi kulisleri gerdi. Eski Başkan Yurdal Duman, icracı ve faizci söylemlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. "Kritik kongre sürecinde Denizlispor'u yıpratmamak için susuyorum diyen Duman, "Konuşursam, Denizlispor rencide olacak, prestij kaybedecek ve kamuoyu önünde küçük düşecek. Açıklamalara çok üzülüyorum. Ben daha, bir hafta önce Denizlispor'a kefil olduğum bir dosya için icraya 45 bin TL ödeme yaptım" dedi.

Reklam
Reklam


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: