Denizlispor’un, eski oyuncu ve teknik direktörlerin alacaklarının ödenememesi halinde ara transferde transfer yasağı ile karşı karşıya kalması gündeme geldi.
PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, eski oyuncu ve teknik direktörlerin 5 milyon 700 bin TL tutan alacaklarını ödemenin formülünü arıyor. Önceki sezonlarda Denizlispor’da görev yapan oyuncuların yanı sıra bazı teknik direktörlerin alacakları için TFF’ye başvurması ile sıkıntı yaşayan yeşil siyahlı yönetime 5 milyon 700 bin TL tutarındaki borcun ödenmesi için Ocak ayına kadar süre verildiği öğrenildi.
Denizlispor Asbaşkanı Veysel Gühan, geçmiş dönemde forma giyen futbolcu ve teknik direktörlerin alacaklarını ödeyemediklerini belirterek, "Şu anda bu parayı ödeyecek ekonomik durumumuz yok. Ocak ayında transfer yasağı ile karşı karşıya gelmemiz mümkün” dedi. Geçen sezon ki takımdan bir çok oyuncunun ayrıldığını, buna rağmen takımı hedefe götürecek futbolcular transfer ettiklerini belirten Veysel Gühan, yapılan transferlerin bir çoğu ile maç başına anlaştıklarını söyledi. Transfer edilen oyuncuların oynadıkları taktirde para alacaklarını kaydeden Gühan, "Denizlispor’a faydalı olacağına inandığımız genç oyuncuları bünyemize kattık" dedi.
Denizlispor’un uluslar arası mahkemelerde de dosyaları olduğunu, daha önce forma giyen yabancı futbolculara da para ödenmediğini söyleyen Veysel Gühan, bu davaların kaybedilmesi durumunda ödenmesi gereken tutarın daha fazla olacağını söyledi.
Denizlispor’da 3 sezon önce forma giyen Wescley’in CAS’a 300 bin dolarlık dava açtığı, Yeşil siyahlı kulübün de davanın iptali ve parada indirim için girişimde bulunduğu öğrenildi.
Öte yandan ligde 2.haftayı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle 3 puanla kapatan Denizlispor’da, lige verilen bir haftalık sebebiyle futbolculara verilen 2 günlük izin sona erdi. Yeşil siyahlılar Adana Demirspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz