Didimli Roman Kızın Dans Şovu

Didim Rumelili Romanlar Derneği bünyesinde kurulan Didim Roman Dans Grubu'nun 5 yaşındaki üyesi Ceren...

Didim Rumelili Romanlar Derneği bünyesinde kurulan Didim Roman Dans Grubu'nun 5 yaşındaki üyesi Ceren Naz Yücel, dansı ile katıldığı her programda izleyenleri kendine hayran bırakıyor.

Reklam
Reklam

Didim Rumelili Romanlar Derneği bünyesinde kurulan ve 7'si bayan 14 roman gencin yer aldığı ve Didim Romanlar Derneği Başkanı Mümin Var'ın çalıştırdığı Didim Roman Dans Grubu İlçede eğlencelerin vazgeçilmesi aralarına girdi. Yaklaşık 4 yıl önce kurulan Dans grubu oynadığı Roman dansları ile 7'den 77'ye herkesin beğenisini kazanırken İlçede düzenlenen çeşitli haftalar, günler ile özel gecelerde sahne alarak eğlencelere renk katmayı sürdürüyor. Grup bünyesine geçtiğimi günlerde dahil olan Didim Rumelili Romanlar Derneği yönetim kurulu üyesi Mehmet Yücel'in 5 yaşındaki kızı Ceren Naz Yücel oynadığı dansla herkesi kendine hayran bırakıyor.

Son olarak Mesleki Eğitim Merkezi gecesinde Roman Dans Ekibinin ardından sahneye çıkan Ceren Naz giydiği kıyafeti ve kıvrak roman dansları ile davetlilerin beğenisini topladığı görüldü. Katıldığı her programa babası Mehmet Yücel ile katılan Ceren Naz'ın ileri de iyi bir dansçı olacağı kesin gözüyle bakılıyor.

Reklam
Reklam


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz