Dika’dan İnsan Kaynaklarının Gelişimine Katkı

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Teknik Destek Programı kapsamında Şırnak il ve ilçelerinde çalışan 57 mimar,...

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Teknik Destek Programı kapsamında Şırnak il ve ilçelerinde çalışan 57 mimar, mühendis, teknik personel ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personeline IDECAD eğitimi verildi.

Şırnak DİKA Koordinatörü Faik Buğday, Betonarme yapı sistemlerinin statik ve dinamik analizi, boyutlandırılması, projelendirilmesi, güçlendirilmesi ve detaylandırılmasında kullanılan entegre bir yazılım olan IDECAD statik yazılımı eğitimini DİKA desteği ile Şırnak genelinde 57 personelin almış olmasından son derece mutlu olduğunu söyledi. Buğday, kurumların ve özel sektör temsilcilerinin DİKA desteklerinden faydalanmaları için gösterdikleri yoğun gayretlerin meyvelerini almaya başladıklarını belirterek, bu ay içerisinde Şırnak ve ilçelerinde 6 farklı kuruma eğitim vereceklerini, bu eğitimlerin Şırnak’ta insan kaynaklarının gelişimine ciddi katkı yapacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: