Diyarbakır'da "Kent Bilgi Sistemi" toplantısı

Diyarbakır'da Bağlar Belediyesi ile Sampaş Bilişim ve İletişim Sistemleri Şirketinin ortaklaşa düzenlediği "Kent Bilgi Sistemi" tanıtım toplantısı yapıldı.

Diyarbakır'da Bağlar Belediyesi ile Sampaş Bilişim ve İletişim Sistemleri Şirketinin ortaklaşa düzenlediği "Kent Bilgi Sistemi" tanıtım toplantısı yapıldı.

Reklam
Reklam

Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran, Bağlar Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, sistemdeki amacın halkın belediye hizmetlerinden kesintisiz şekilde faydalanmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Bu sistemle vatandaşların eşit şartlarda aynı hizmeti aynı süre içerisinde alacağını kaydeden Baran, şöyle dedi:

"Bu sistem ile halkın öneri ve taleplerinin ne olduğunu anlayacağız. Çünkü tüm istekleri tek merkezde toplanacağı için bu sorunlara ilişkin kararlar en hızlı şekilde çözüm bulunacak. Vatandaşlar artık işlemlerini belediyeye gelmeden internet ortamında gerçekleştirecek. Bu sistemin bir diğer faydası ise belediyelerin kaynaklarını artırmaya yönelik olacak. Belediye gelirleri geri dönüşüm olarak halka hizmet olarak dönecektir. Bu projeyle daha katılımcı ve daha şeffaf ve tüm yönetim süreçlerine halkın katılımını esas alan bir çalışma gerçekleşecektir."


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: