Düşük yoğunlukta toz taşınımının olması bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 16 Ekim 2018 gün ve 673 sayılı Meteorolojik Uyarısında; ülkenin güneydoğu kesimlerinde etkili olan toz taşınımının, bu gece ve yarın (17.10.2018 Çarşamba) Batı ve Orta Karadeniz Bölge genelinde düşük yoğunlukta olacağı tahmin ediliyor.Toz taşınımı hadisesinin sebep olacağı olumsuzluklara ( hava kalitesinde düşme, görüş mesafesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar vb.) karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 16 Ekim 2018 gün ve 673 sayılı Meteorolojik Uyarısında; ülkenin güneydoğu kesimlerinde etkili olan toz taşınımının, bu gece ve yarın (17.10.2018 Çarşamba) Batı ve Orta Karadeniz Bölge genelinde düşük yoğunlukta olacağı tahmin ediliyor.
Toz taşınımı hadisesinin sebep olacağı olumsuzluklara ( hava kalitesinde düşme, görüş mesafesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar vb.) karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Reklam
Reklam


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz