Eğitimini Tamamlayan Veliler Belgelerini Aldı

Bursa Ataevler Anaokulu'nda düzenlenen 7-19 yaş aile eğitimlerinden biri daha başarıyla tamamlanarak katılımcı velilere belgeleri...

Bursa Ataevler Anaokulu'nda düzenlenen 7-19 yaş aile eğitimlerinden biri daha başarıyla tamamlanarak katılımcı velilere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Ataevler Anaokulu Müdürü Meral Bayer, 2012 Kasım - 2013 Ocak döneminde düzenlenen 7-19 yaş aile eğitimi programına 38 velilinin katıldığını belirtti. Bayer, katılımcılara rehber öğretmen Özgür Hacıoğlu tarafından 8 farklı alanda eğitim verildiğini anlattı. Müdür Bayer, eğitim alan velilerin çocuklarına yaklaşım tarzı ve onlarla iletişimleri başta olmak üzere çocuklarının hayata bir adım önde başlamalarına vesile olacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar da çocukların günümüzde öğüt ve nasihat istemediklerini belirterek, "Çocuklar günümüzde emir almak ve vermekten hoşlanmayıp paylaşmayı seviyor. Çocuklar ‘sen’ diliyle değil, ‘ben’ diliyle konuşuyor. Bu vesile ile aileler çocuklarla ‘ben’ diliyle konuşmayı öğreniyor." şeklinde konuştu.

Eğitimlere babaların da katılmasını istediklerini anlatan Gülsar, çocukları genellikle uzlaşmaz ve emredici olan babalarla sorunları olduğunu söyledi.

Ayrıca Ataevler Anaokulu’na çeşitli katkılarda bulunan velilere teşekkür plâketleriyle birlikte, 7-19 Yaş Aile Eğitimine katılan velilere katılım belgeleri verildi. Program gün anısına hazırlanan pasta kesimi ve anaokulu öğrencilerinin gösterileri ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın