Eker, Bismil’de davul ve zurna il karşılandı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde istişarelerde bulunmak üzere vatandaşları ziyaret eden AK Parti Milletvekili Mehmet Mehdi Eker davul ve zurna ile karşılandı.Bismil ilçesinde istişarelerde bulunmak üzere vatandaşları ziyaret eden AK Parti milletvekili Mehmet Mehdi Eker, AK Parti Bismil İlçe Başkanlığının önünde toplanana vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde istişarelerde bulunmak üzere vatandaşları ziyaret eden AK Parti Milletvekili Mehmet Mehdi Eker davul ve zurna ile karşılandı.
Bismil ilçesinde istişarelerde bulunmak üzere vatandaşları ziyaret eden AK Parti milletvekili Mehmet Mehdi Eker, AK Parti Bismil İlçe Başkanlığının önünde toplanana vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştiren Eker’e, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, AK Parti ilçe başkanları ve kurum müdürleri eşlik etti.

Reklam
Reklam



Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz