Elazığ İşgem Kiracı Arıyor

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, İş Geliştirme Merkezi'nde (İŞGEM) yedi adet iş...

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, İş Geliştirme Merkezi'nde (İŞGEM) yedi adet iş yerinin kiraya verileceğini açıkladı.

Bilginoğlu, İŞGEM'in fikri ve projesi olan girişimcilere uygun şartlarda mekan sağlama ve işletmeleri kuruluş sürecinde destekleyip ayağa kaldırma misyonu ile bugüne kadar çok sayıda işletmenin kurulması ve sektörlerinde yer almasına ev sahipliği yaptığını söyledi. Bilginoğlu, "Elazığ İŞGEM bugün itibariyle gelişim süreçlerini tamamlayarak kendileri için belirlenen ikamet sürelerini tamamlayan ve yeni mekanlarına taşınan işletmelerin yerine yeni girişimciler ve fikri olan müteşebbisleri aramaktadır" dedi. Halen İŞGEM’de büyüklükleri 60 ile 820 metrekare arasında değişen 7 iş yerinin yeni girişimcilerini aradığını belirten Bilginoğlu, "Mevzuat gereği en fazla 5 yıllığına girişimcilere kiralanması gereken bu iş yerleri için belirlenen fiyatlar piyasa şartlarına göre oldukça uygundur. Kiralar metrekare olarak ilk 3 yıl için 2.60 lira, 4. yıl için 3 lira, 5. yıl için 3,5 liradır. Elazığ İŞGEM’in amacı, projesi ve gelişme potansiyeli olan girişimcileri desteklemek, bu işletmeleri büyütmek ve Elazığ’ın kalkınmasına, istihdamına katkı sağlamaktır. İŞGEM, işletmelere verdiği destek için kar amacı taşımamaktadır. İŞGEM’in kapıları yeni fikri olan, işletme kurmayı planlayan ve uygun bir mekan arayan bütün girişimcilere açıktır. İŞGEM’de yer alan müteşebbisler KOSGEB ve benzeri hibe ve kredilerden de daha kolay faydalanabilmektedir. Yine İŞGEM işletmelere yönetim danışmanlığı, ortak ofis ekipmanı destekleri, tanıtım, reklam ve pazarlama destekleri de sağlamaktadır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: