Elazığ'da Beyaz Esaret

Elazığ'da dün akşamdan beri aralıksız devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, 600 köy yolunun...

Elazığ'da dün akşamdan beri aralıksız devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, 600 köy yolunun ulaşıma kapandığı belirtildi.

İl Özel İdaresi ve karayolları ekipleri kapalı köy yollarının açılması için aralıksız olarak çalışırken, kar kalınlığının Elazığ merkezde 10, Hazarbaba Kayak Merkezi'nde ise 40 santimetreyi bulduğu öğrenildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle Elazığ merkezde belediye kar temizleme çalışmalarını sürdürürken, Temizlik İşleri Müdürü Adnan Çiçek, "Belediye olarak kar temizleme çalışmaları sürüyor. Vatandaşlardan herhangi bir şikayet gelmedi. Çalışmalar devam ediyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: