Viranşehir ve Siverek ilçe emniyet müdürlükleri, birlikte sürdürdükleri çalışmalar sonucu bölgede hırsızlık yapan çeteyi çökertti.
Viranşehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, 48..029 plakalı araçta yakaladıkları Ahmet G. (20), Harun Ç. (22) ve Resul Y. (28) ile birlikte, hırsızlık malı olduğu belirlenen cep telefonları ve dizüstü bilgisayar ele geçirdi. Yapılan incelemelerde, olayla irtibatlı olan Necati M. (21) ile Cengiz A. (21) adlı şahıslar yakalandı.
Öte yandan, Viranşehir Sulh Ceza Mahkemesi'nin arama ve el koyma kararına istinaden, şüpheli Vedat K. (23) ve Sinan Y. (19)’in ikametlerinde yapılan aramalarda, beyaz eşya deposunda çalıntı olduğu anlaşılan derin dondurucular, bulaşık makineleri ve çok sayıda termosifon ele geçirildi. Müştekiler Ramazan S. (23) ile Haşim Y. (37)'nin çalıntı malları teslim edildi. Olaylarla ilgili 7 şahıs, sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklandı. Çalınan eşyaları, emniyet müdürlüğü yetkililerince teslim edilen vatandaşlar polise teşekkür etti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz