Emniyet Müdürü Gürkan’a Veda Yemeği

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Adana’ya atanan Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan için veda...

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Adana’ya atanan Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan için veda yemeği düzenlendi.

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner’le birlikte, sivil toplum örgütlerinin ve kamu kuruluşlarının katıldığı yemekte konuşan Isparta Valisi Memduh Oğuz, Ahmet Zeki Gürkan'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Burada kendime ders olarak çıkaracağım şeyler var. İşimizin gereğini hakkıyla yerine getireceğiz. Sonuçta insana hizmit ediyorsunuz. Bu insanı mutlu ediyor. Takdir edilmek için bir şeyler yapmaya çalışmadık. Zaten doğru yaparsanız herkes sizleri takdir eder" dedi.

Reklam
Reklam

Isparta'da sosyal sorumluluk projeleri hazırladıklarını belirten Gürkan, "Başarımızın en büyük payesi Isparta’da olmamızdı. Adana’ya atandığımda yaşadığım mutluk Isparta’ya atandığımı öğrendiğimde yaşadığım mutluluk kadar olmadı. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Oğuz, Gürkan’a plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: