Erkek Öğrenci Yurdundan Kermes

Niğde'nin Çiftlik İlçesi Melendiz Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu belediye parkında öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Niğde'nin Çiftlik İlçesi Melendiz Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu belediye parkında öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Vali Yardımcısı Hanlar İden'in katılımı ile belediye parkında kermesin açılışı yapıldı. Kermeste hayırsever vatandaşlar tarafından evlerinde yaptıkları yemekler ile vatandaşlar alışveriş yapıp yemek yedi. Ayrıca el emeği göz nuru bir çok ürünün sergilendiği kermeste vatandaşlar bol bol alışveriş yaptı.

Reklam
Reklam

Yetkililer kermesin 1 hafta boyunca devam edeceğini ve gösterilen ilgiden dolayı memnun kaldıklarını belirttiler. Yurt müdürü Cumali Toksoy " Bu kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Buradan elde edilen gelirler öğrenciler yararına kullanılacaktır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın