Eskişehirspor Lige Verilen Arayı Kamp Yaparak Değerlendirecek

Spor Toto Süper Ligin 7’nci haftasında Galatasaray ile deplasmanda 1- 1 berabere kalan Eskişehirspor, lige...

Spor Toto Süper Ligin 7’nci haftasında Galatasaray ile deplasmanda 1- 1 berabere kalan Eskişehirspor, lige verilen milli maç arasını kendi tesislerinde kamp yaparak geçirecek. Takım, 10 günlük arada eksiklerini gidererek kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kardemir Karabükspor maçına hazırlanacak.

Reklam
Reklam

Galatasaray maçı sonrası Eskişehir’e gelen takım, 3 günlük iznin ardından tesislerde bir araya geldi. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal yönetiminde antrenmanlarına başlayan siyah-kırmızılı takımda futbolcular, teknik heyetle sahada yaklaşık 10 dakika süren bir toplantı yaptı. Toplantının ardından düz koşulara başlayan takım, ısınma hareketleri yaparak kondisyon çalışması gerçekleştirdi. 90 dakika süren antrenmanda Sezgin ve Gökhan çalışmalarda yer almazken, Ufuk ve Serdar ise düz koşu yaptı.

Kulüp Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, yaptığı yazılı açıklamada, Galatasaray maçından alınan bir puanın kendileri için önemli olduğunu belirtti. “Futbolcularımızın takım olma vasıflarının günden güne gelişmesi ve bireysel performanslarının artması bizleri sevindirmektedir.” diyen Şahbaz, milli maç için verilen arayı iyi değerlendirip Karabükspor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

10 günlük arada kamp yaparak eksiklerini gidermeyi planlayan Eskişehirsporlu oyuncular, kendi sahalarında oynayacakları Kardemir Karabükspor maçına hazırlanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: