Euro rekor kırdı, dolar da yükselişte!

Döviz kurlarındaki yükseliş durmuyor. Dolar ve Euro gece yarısı yükselişe geçti. Dolar/TL 44,76 seviyesine yükselirken, Euro/TL ise 53 lirayı aştı.

Döviz kurları son günlerde yükselişe geçti. Dolar 44,76 seviyesine yükselirken, Euro ise 53 lirayı görerek tüm zamanların rekorunu kırdı.

Küresel piyasalarda yaşanan dalgalanma yurt içi piyasalarında etkiliyor. Dolar ve Euro bu gece yarısı peş peşe rekorlar kırdı.

Reklam
Reklam

Dolar/TL kuru dün gece 44,77 seviyesine yükselerek tüm zamanların rekorunu gördü. Bugün sabah seansında 09.38'de 44,76 seviyesinde bulunuyor.

53,01 SEVİYESİNE YÜKSELDİ

Euro/TL'den de gece yarısı rekoru geldi. Euro/TL 53,01 seviyesine yükselerek yeni bir eşiği kırdı. Euro/TL bugün sabah seansında 09.328'de 52.89 seviyesinde hareketleniyor.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: