Fakir Aile Hayırsever İşadamlarından Yardım Bekliyor

Adıyaman’da geçim sıkıntısı geçen yaşlı çift hayırsever işadamlarının yardımını bekliyor.Devletten kömür ve nakdi yardım alan...

Adıyaman’da geçim sıkıntısı geçen yaşlı çift hayırsever işadamlarının yardımını bekliyor.

Reklam
Reklam

Devletten kömür ve nakdi yardım alan fakat yetmeyen Mahmut Davulcu (70) ile eşi Elif Davulcu (64) hayırsever işadamlarının kendilerine el uzatmasını istiyor. Evleri kira olan ve bir yıllık kira bedellerini ödeyemeyen yaşlı çift bakkala yaklaşık 3 bin TL borçlandı.

Otuz yıl önce ayağına bir olayda kurşun isabet eden ve parası olmadığı için o dönem tedavi olamayan Mahmut Davulcu sakat kaldı. Çalışamayan Mahmut Davulcu, devletin imkanlarını kullanarak ve komşularının yardımı ile geçimlerini sağlıyor.

Elif Davulcu, kendisinin hasta eşinin ise sakat olmasından dolayı yürümekte zorlandıklarını belirterek, “Evimiz kira ve 1 yıldan beri kira ödeyemiyoruz. Üç çocuğum var onlarda ancak kendi evlerini geçindiriyorlar. Bakkala borcumuz var. İlaçlarımı almakta güçlük çekiyorum. Devletten kömür ve biraz para yardımı aldık. Hayırseverlerin bize yardım etmesini istiyoruz” dedi.



Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz