Türkiye’nin Bulgaristan Filibe Başkonsolosu Şener Cebeci Ticaret Ataşesi Barış Yeniçeri ile beraber Tekirdağ Belediyesi'ni ziyaret etti.
Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ile bir süre görüşen ve Tekirdağ ve Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan Cebecii "Tekirdağ ile ticari anlamda da komplike çalışmalar yapabiliriz” dedi.
Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç şeref defterini imzalayan Cebeci ve ticaret ataşesi Yeniçeri’ye Tekirdağ’a özgün çeşitli hediyeler verdi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz