Filyos’ta 5 Otobüs İçin İhale Yapıldı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde, Filyos Zonguldak arası çalışacak olan 5 otobüs için ihale...

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde, Filyos Zonguldak arası çalışacak olan 5 otobüs için ihale yapıldı.

Filyos beldesinde, Filyos Zonguldak arası çalışacak olan 5 otobüs için ihale yapıldı. Filyos Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen ihaleye, Belediye Başkanı Ömer Ünal, Belediye Meclis üyeleri, Türkali Köyü Muhtarı Ahmet Terlemiş ve firma sahipleri katıldı. İhale açık artırma usulü yapıldı. İhaleye 8 firma teklif verdi. 5 otobüsün ihalesini ayrı ayrı 5 firma kazandı. Belediyede yapılan ihale ile ilgili konuşan Ömer Ünal yaklaşık 170 bin lira bedelle Filyos Zonguldak arası çalışacak olan 5 tane otobüsün ihalesini verdiklerini ifade etti. Ünal, “Demir yollarının kapanmasıyla Filyos'tan Zonguldak’a ulaşım sorunu olmuştur. Bununla ilgili İl Trafik Komisyonuna başvurduk. İl Trafik Komisyonu, Filyos belediyesine 5 adet otobüs ihalesi yapma izni verdi. Biz de yasal ilanlarımızı yaptık. Yasal süremiz içerisinde ihaleyi yaptık. 5 hattın hepsine rağbet vardı. Teklifler alındı. Yaklaşık 170 bin lira bedelle Filyos Zonguldak arasında çalışacak olan 5 tane otobüsün ihalesini vermiş olduk. Bundan sonra beldemizde, Filyos’tan Zonguldak’a giden otobüslerin çalışması, belediyemizin kontrolünde daha düzenli olarak devam edecektir. Ben bu ihalenin halkımıza ve alan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Başkan Ünal, ayrıca ihalenin 5 yıllık olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: