Deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Ankaragücü, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde yapılan ve 1,5 saat süren antrenman, ısınma koşusu ve hareketleriyle başladı. Kaplan'ın da katıldığı 5'e 2 top kapmaca oynunun ardından futbolcular, şut çalışması yaptı. Kaplan, çalışma sırasında futbolcularla yakından ilgilenirken, antrenmanda takımın neşeli tavırları dikkat çekti.
Ankaragücü, yarın yapacağı antrenmanın ardından hava yoluyla Gaziantep'e hareket edecek.
Muhabir: Buğra Ersavaş
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz