Galatasaray, Gaziantepspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

 İSTANBUL / DHA Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde

İSTANBUL / DHA

Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanın ilk bölümünde pas ve pres çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda yapılan çift kale maçta taktik varyasyonlar üzerinde duruldu.
Yapılan MR tetkiklerinde sol arka alt adale grubunda gerilmeye bağlı zorlanma ve kanama tespit edilen Hamit Altıntop, günü tedaviyle geçirdi.
Galatasaray, Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın akşam saat 17.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın