Gap Oyunları’nda Oltu’yu Gururlandılar

Bu sene 7’ncisi düzenlenen ve toplam 25 ilin katıldığı GAP Oyunları Turnuvası’nda kilolarında birinci olan...

Bu sene 7’ncisi düzenlenen ve toplam 25 ilin katıldığı GAP Oyunları Turnuvası’nda kilolarında birinci olan Enes Sağlam ve Metehan Bektaş gururumuz oldu.

Reklam
Reklam

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen GAP Oyunları’nda 50 kiloda birinci olan Enes Sağlam ile 58 kiloda 5’nci olan Metehan Bektaş Oltu’yu en iyi şekilde temsil etti.

Şampiyonada dereceye giren Sağlam ve Bektaş’ı makamında kabul eden Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek sporcuları kutlayarak ödüllendirdi.

Güreş Antrenörü İbrahim Ay, Başkan Ziyrek’e güreş ve güreşçilere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederken Beden Eğitimi Öğretmeni ve Güreş Antrenörü Yetkin Polat’ı da unutmadı.

Bu arada güreşi seven destek veren tüm Oltululara desteklerinden ötürü teşekkür eden Yetkin Polat ise, kilosunda birinci olan güreşçilerin diğer güreşçilere de örnek olduğunu bunun gururunu yaşadıklarını söyledi.

Öte yandan kilosunda birinci olan Enes Sağlam’ın babası Ali Sağlam, oğlunun elde etmiş olduğu birinciliğin mutluluğunu yaşadığını dile getirirken antrenörlerinde hazır bulunduğu bir ortamda güreşçilere mangal ziyafeti çekti.

Reklam
Reklam


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: