GAZİANTEP, "Her maça 3 puan için çıkıyoruz. Bazen istediklerimizi sahaya yansıtamıyoruz. Ama bugün istediğimizi aldık ve futbolcularımı tebrik ediyorum. Çok iyi bir takımla oynadık. 3 puanı 3 golle aldığımız için mutluyuz."
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu ise ilk duran toptan golü yedikten sonra rakibin kendilerinden daha etkin olduğunu belirterek, "Maçı biz iki bölümde değerlendirebiliriz, golü yedikten önce ve sonra. Golü yedikten sonra oyun disiplininden uzaklaştık. Oyun disiplininden iyice uzaklaşınca 3 gol ile mağlup olduk. Samsunspor’u tebrik ediyorum" diye konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz