Gaziantep'te uyuşturucu madde karşılığında çalıntı eşya satın alan 6 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te uyuşturucu madde karşılığında çalıntı eşya satın alan 6 şüpheli yakalandı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te uyuşturucu madde karşılığında çalıntı elektronik malzeme satın alan 6 şüpheli gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Jandarma Suç Araştırma Timi ve Şehitkamil Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Şehitkamil ilçesi Aktoprak Mahallesi'nde "bilgisayar tamir atölyesi" adı altında bir iş yerinde uyuşturucu satıldığı bilgisine ulaştı.

Söz konusu adrese operasyon düzenleyen ekipler, iş yerinde bulunan 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

Adreste yapılan aramada ise bir miktar uyuşturucu madde, uyuşturucu kullanma aparatları, hassas terazi, ruhsatsız tabanca ve çok sayıda çalıntı elektronik malzeme ele geçirildi.

İfade işlemleri için jandarmaya götürülen şüphelilerin, uyuşturucu madde karşılığı çalıntı elektronik malzeme satın aldığı belirlendi.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: