AK Parti Gediz Kadın Kollarının düzenlediği gıda kermesi büyük ilgi gördü.
Gediz Belediyesi Kültür Merkezi Bahçesinde düzenlenen İhtiyaç sahiplerine yönelik kermes açılışına Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Eflatun Coşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kanlı,Belediye meclis üyeleri, tüm partililer ve vatandaşlar katıldı.
Kermes açılışında konuşan Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Bu tür kermeslerin birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ortaya çıkardığını söyledi.
Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ortaya çıkarılmasında kadınların büyük payı olduğunu belirten Başkan Saraoğlu, ihtiyaç sahibi insanlar yararına düzenlenen kermesin tüm vatandaşlara hayırlı ve uğurlu olmasını diledi ve hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kanlı da, "Gediz AK Parti Gediz Kadın Kolları olarak ilçedeki faaliyetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Kadın kolları yönetici ve üyelerimizin evlerinde yaptıkları tatlı, börek ve yöresel yemekler ve yiyeceklerden elde edeceğimiz gelirleri ihtiyaç sahibi aileler yararına kullanacağız. Bu tür dayanışma etkinliklerimiz devam edecek. Kermesin yapılmasında büyük katkı sağlayan aşta belediye başkanımıza, başkan yardımcımıza, ilçe başkanımıza ve çalışma arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum, kermesimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Saraoğlu tarafından açılışı yapılan kermeste, Ak Partili kadınların hazırladığı birbirinden güzel yiyecekler tüm vatandaşlar tarafından kapışıldı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz