ÇANAKKALE (A.A) - Gelibolu'da ikinci fotoğraf derneği kuruldu.
Kısa adı GEFOD olan Gelibolu Fotoğraf Derneği'nin kurucu başkanı Serdar Sağkan, Gelibolu ve çevresinin sanat ve kültür hayatına katkı sağlamayı temel görev sayan GEFOD'un Belediye İş Merkezi'nde kiralanan lokalde faaliyet göstereceğini, üye kayıtlarına çok yakında başlayacaklarını söyledi.
Derneğin ilk etkinliğinin cumartesi günü dernek lokalinde saat 18.00'de konuk fotoğraf sanatçısı Fahrettin Şankaynağı'nın slayt gösterisiyle başlayacağını belirten Sağkan, gösteriye tüm fotoğraf sevenlerin davetli olduğunu söyledi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz