Afyonkarahisar’da 18 yaşından küçüklere uyuşturucu sattığı iddia edilen 3 zanlı yakalanarak adliyeye sevk edildi. Zanlıların üzerinden 12 bin lira da sahte para çıktığı belirtildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) birimi 18 yaşından küçük öğrencilere uyuşturucu satan 3 zanlıyı 7 ay takip etti. O.B.(27), B.Y.(28) ile Y.Y.(37), okul önünde tanıştıkları öğrencileri kendi belirledikleri yerlere çağırarak sigara içinde uyuşturucu sattığı tespit edildi. KOM ekiplerinin birçok kez uyuşturucu satarken yakaladığı zanlıların üzerinde 2 kilogram esrar yanı sıra 12 bin lira da sahte para ele geçirildiği öğrenildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz