Giresun'da OSB için atılım başlatıldı

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'nin ilin ekonomisinin can damarı olduğunu vurgulayarak,...

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'nin ilin ekonomisinin can damarı olduğunu vurgulayarak, bu konuda herkesin üzerine düşeni layıkıyla yapması gerektiğini söyledi.

Şahin, Belediye Başkanı Kerim Aksu ile birlikte OSB yetkililerinin de yer aldığı toplantıya katıldı. Toplantıda konuşan Şahin, OSB ile ilgili önemli mesajlar verdi. OSB’nin ilin ekonomisinin can damarı olduğunu her fırsatta dile getirdiğini vurgulayan Şahin, şehre yaraşır bir OSB için herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yapması gerektiğini kaydetti. Son derece önemli konumda olan bölgenin altyapı ve yol sorununun ivedilikle çözülmesi gerektiğini vurgulayan Vali Şahin, "Bu bölgenin iyileştirmesi Giresun´un menfaatine bir durumdur." dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Aksu´nun altyapı konusundaki tecrübelerinden faydalanmak amacıyla altyapı ve üst yapı çalışmalarında kontrolün belediyeye bırakıldığını açıklayan Vali Şahin, altyapı, malzeme ve iş makinelerinin kontrolü için Başkan Yardımcısı Orhan Kurt'un; iş kamyonu ve altyapı malzemeleri için ise İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Emür'ün görevlendirildiğini belirtti.

Belediye Başkanı Kerim Aksu da burada yaptığı konuşmada, imkanları doğrultusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Toplantıda, OSB'nin yol ve altyapı sorunlarıyla ilgili plan hazırlandı. İlk olarak parke yolların tamamen sökülmesi, belediye tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanması kararlaştırıldı. Ayrıca belediye tarafından iş makineleri, özel idare tarafından da kamyon takviyesi yapılması kararı alındı. OSB'nin bin 200 metrelik yolunun 50 santimetre yükseltileceği; mıcır ve çakıl ile altyapısının sıkılaştırılacağı, ardından üst yapısının yapılacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın