Gökhan Töre, İspanya'ya mı gidiyor?

Beşiktaş'ta eski günlerini aratan Gökhan Töre, İspanyol ekipleriyle görüşüyor.

Geçirdiği uzun soluklu sakatlığın ardından sahalara istediği kadar güçlü dönemeyen ve Beşiktaş'ta bu sezonki performansı beğenilmeyen Gökhan Töre için yeni bir iddia gündeme geldi.

Reklam
Reklam

Akşam'da yer alan habere göre, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı isimler arasında yer alan Gökhan Töre, menajerine devre arasında kendisine kulüp bulmasını istedi. Gökhan Töre'nin talimatı üzerine harekete geçen menajerinin bazı İspanyol kulüpleriyle görüşme halinde olduğu ve bu görüşmelerin olumlu ilerlediği iddia edildi.

Beşiktaş'taki sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Gökhan Töre, siyah-beyazlı ekipten yıllık 1.8 milyon euro kazanıyor. Töre'nin devre arasında takımdan ayrılması, Beşiktaş'ın yıllık ücret konusunda 900 bin euro kar etmesini sağlayacak. Beşiktaş, devre arasında oyuncunun transfer olması durumunda az da olsa bonservis geliri elde etmeye çalışacak.

2013-14 sezonundan bu yana Beşiktaş'ta top koşturan 26 yaşındaki oyuncu, bu sezon Süper Lig'de yalnızca 1 dakika görev yaparken UEFA Avrupa Ligi'nde 2'si ilk 11'de olmak üzere 5 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.