Gölbaşı'nda Namaz Sonrası Kahvaltı Geleneği

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, sabah namazı sonrasında cami cemaati ile birlikte sabah kahvaltısı...

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, sabah namazı sonrasında cami cemaati ile birlikte sabah kahvaltısı yaptı.
Başkan Odabaşı, sabah namazını Şafak Mahallesi Camii'nde kıldıktan sonra, ilçe merkezinde bulunan cami görevlileri ve cemaati ile birlikte Atatürk Sahil Parkı Çay Bahçesi'nde sabah kahvaltısı ikram etti. İlçe Müftüsü Gölbaşı Müftüsü Adem Karakelebek’in de katıldığı programda konuşan Odabaşı, sabah çorbası ve sabah kahvaltısını bir gelenek haline getirdiklerini belirtti.
Sabah sohbetleri buluşmasında istek ve talepleri alarak sıkıntılara çözüm bulmaya çalıştıklarını ifade eden Odabaşı, “Kıymetli Gölbaşılılarla bir araya gelmek beni çok mutlu ediyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: