altın ne olur Haberleri

Gram altın fiyatı düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanlar tek tek yorumladı…
Altın fiyatları için son dakika haberleri yatırımcılar tarafından 10 Mayıs Salı günü de araştırılmaya devam ediyor. Küresel piyasalarda baskılanan ons altın yatırımcısını üzerken, gram altın fiyatı ise dolar/TL kurundaki yükselişten destek buluyor. Peki “Gram altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?” Uzman isimler risklerin altını güçlendirdiğini ifade ederek “Altın ne olur?” sorusuna açıklık getirdi. İşte altın fiyatları için dikkat çeken tahmin…
Yayın Tarihi: 10-05-2022 09:01
Gram altında 440 TL tahmini: Altın fiyatları yükselmeye devam eder mi, düşer mi? Analistlerden altın yorumları!
Altın fiyatları, ABD'nin 10 yıllık Hazine tahvili faizlerinin son bir yılda zirveye tırmanmasının ardından 40 dolara yakın değer kaybetti. Dolar/TL yükselişi ve küresel altın fiyatlarındaki düşüşten etkilenen gram altın ise bu durumdan dolayı baskılanmış durumda ve hafta başından bu yana 20 TL yükseliş kaydetti. Peki altın ne olur, yükselir mi? İşte uzmanların yorumları...
Yayın Tarihi: 26-02-2021 14:49
Altın sert yükseldi, analist yorumları: 26 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!
Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından dikey seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki durumdan da etkileniyor. Yeni ayın üçüncü haftasını düşüşle kapatan altın fiyatları son haftayı nasıl kapatacak? ABD Hazine Bakanı Yellen yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Altının bu açıklamadan etkilenmesi bekleniyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum: 26 Şubat 2021 Cuma güncel altın fiyatları.
Yayın Tarihi: 26-02-2021 07:42
Gram altında 425 TL tahmini: Altın fiyatları dolarla birlikte yükselir mi? İşte uzmanların altın yorumları!
Altın fiyatları, ABD'nin 10 yıllık Hazine tahvili faizlerinin son bir yılda zirveye tırmanmasının ardından 2021'den bu yana yüzde 5'ten daha fazla değer kaybederek Şubat ayını da kayıpla kapatacağı öngörülüyor. Dolar/TL yükselişi ve küresel altın fiyatlarındaki düşüşten etkilenen gram altın ise bu durumdan dolayı baskılanmış durumda. Analistler güncel altın beklentilerini paylaşarak, "gram altın ne olur, altın fiyatları yükselir mi" sorularına cevap arayan yatırımcılara destek oluyor.
Yayın Tarihi: 25-02-2021 12:37
Analistten çarpıcı 2021 yorumu: Ons altın 2075 doları görebilir... 6 farklı uzmandan altın tahmin yorumları!
Altın fiyatları yeni haftaya yükseliş seyrinde başlarken yatırımcıların gözü Fed Başkanı Powell'ın ABD Kongresi'nde yapacağı sunuma çevrildi. Geçtiğimiz hafta altın küresel piyasalardaki sert düşüşlerden etkilendikten sonra yeni haftaya toparlanarak başladı. Gram altın ise geçen hafta sert düşüşle beraber 400 TL'nin altını görmüştü. Peki gram altın fiyatları tekrar yükselir mi? Altın fiyatları tekrar düşer mi? Uzmanların altın yorumları ve açıklamaları haberimizde.
Yayın Tarihi: 22-02-2021 13:22
İşte altının son fiyatı... 30 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Gram altın ne kadar?
Altın fiyatları ile ilgili hareketlilik devam ederken vatandaşlar tarafından da son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bu nedenle birikimlerini değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 30 Ocak altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…
Yayın Tarihi: 30-01-2021 10:16
İşte altının son fiyatı... 23 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Gram altın ne kadar?
Altın fiyatları ile ilgili hareketlilik devam ederken vatandaşlar tarafından da son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bu nedenle birikimlerini değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 23 Ocak altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…
Yayın Tarihi: 23-01-2021 09:35
Gram altın ne kadar? 21 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?
Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 21 Ocak altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?
Yayın Tarihi: 21-01-2021 18:12
Gram altın ne kadar? 19 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?
Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 19 Ocak altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?
Yayın Tarihi: 19-01-2021 17:59
Gram altın ne kadar? 18 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?
Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 18 Ocak altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?
Yayın Tarihi: 18-01-2021 18:05
İşte altının son fiyatı... 16 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Gram altın ne kadar?
Altın fiyatları ile ilgili hareketlilik devam ederken vatandaşlar tarafından da son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bu nedenle birikimlerini değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 16 Ocak altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…
Yayın Tarihi: 16-01-2021 09:16
Gram altın ne kadar? 15 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?
Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 15 Ocak altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?
Yayın Tarihi: 15-01-2021 17:53
Gram altın ne kadar? 14 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?
Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 14 Ocak altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?
Yayın Tarihi: 14-01-2021 18:25
Gram altın ne kadar? 12 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?
Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 12 Ocak altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?
Yayın Tarihi: 12-01-2021 17:44
Gram altın ne kadar? 11 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?
Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 11 Ocak altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?
Yayın Tarihi: 11-01-2021 17:53
İşte altının son fiyatı... 9 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Gram altın ne kadar?
Altın fiyatları ile ilgili hareketlilik devam ederken vatandaşlar tarafından da son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bu nedenle birikimlerini değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 9 Ocak altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…
Yayın Tarihi: 09-01-2021 09:43
Gram altın ne kadar? 8 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?
Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 8 Ocak altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?
Yayın Tarihi: 08-01-2021 18:13
Gram altın ne kadar? 7 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?
Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 7 Ocak altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?
Yayın Tarihi: 07-01-2021 17:50
Gram altın ne kadar? 5 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?
Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 5 Ocak altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?
Yayın Tarihi: 05-01-2021 17:52
Gram altın ne kadar? 4 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?
Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 4 Ocak altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?
Yayın Tarihi: 04-01-2021 17:41
JPMorgan: Altın fiyatlarının olağanüstü yükseliş rallisinin başındayız... İşte 4 farklı uzmandan altın yorumu!
Altın fiyatları doların zayıflamasından destek bularak ons başına 1.900 doların üzerine çıktı. Altın fiyatlarının son yükselişinde destekte bulunanlardan birisi de ABD’deki reel tahvil getirilerindeki düşüş oldu. 2021 yılında altın fiyatları ne olacak araştıran vatandaşlara uzmanların güncel altın yorumları ve altın grafiklerini paylaşmaya devam ediyoruz. İşte uzmanlardan "2021 altın rallisi" yorumu ve gram altında 429 TL beklentisi...
Yayın Tarihi: 04-01-2021 15:40
Altın fiyatları yükselecek mi? Uzman isimden 2021 altın yorumu! Altın ne olur 2021? Altın düşer mi?
2020 yılını yüzde 56,4 artışla 454,1 liradan tamamlayan gram altın, 19 yılın en yüksek kazancını sağladı. Şimdi vatandaşlar tarafından uzman altın yorumları 2021 yılı için merak ediliyor. Peki, altın fiyatları yükselecek mi? Altın düşer mi? Altın ne olur 2021?
Yayın Tarihi: 04-01-2021 11:52
Faiz artırımına piyasaların tepkisi... Uzmandan faiz artınca dolar ve altın fiyatları yükselir mi düşer mi tahmini!
Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu toplantısında faiz artırma kararı alınınca ne olacak araştırmaları başladı. Faiz artırımı kararı altın fiyatlarını nasıl etkiler sorusu gündem oldu. Uzmanlardan faiz kararı beklentisi açıklamaları gelmeye başladı. Peki faiz artırımı ile dolar düşer mi yükselir mi? Faiz artarsa altın düşer mi? İşte uzman yorumları ve beklentileri...
Yayın Tarihi: 20-11-2020 08:22
Merkez Bankası faiz artırınca piyasalarda ne olur... Uzmandan faiz artarsa dolar ve altın fiyatları yükselir mi düşer mi açıklaması!
Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu toplantısında faiz artırma kararı alınınca ne olacak araştırmaları başladı. Binlerce kişinin gözü kulağı Merkez Bankası'na yöneldi. Faiz artırımı kararı altın fiyatlarını nasıl etkiler sorusu gündem oldu. Uzmanlardan faiz kararı beklentisi açıklamaları gelmeye başladı. Peki faiz artarsa dolar düşer mi yükselir mi? Faiz artarsa altın düşer mi? İşte uzman yorumları ve beklentileri...
Yayın Tarihi: 19-11-2020 12:31
Altın ne kadar yükselir? Ünlü bankanın çarpıcı altın yorumu: Altın 2021’de 2,300 doları görebilir
Altın fiyatları ile ilgili aşağı ve yukarı yönlü hareketler, hem altın ihtiyacı olan vatandaşların hem de altın yatırımcılarının altın ne kadar olacak sorusunu sormasına neden oluyor. Bu nedenle herkes tarafından altın tahmini ve yorumları merak ediliyor. Son olarak Australia ½ New Zealand Banking group 2021 altın fiyatları konusunda bir tahminde bulundu. Peki, altın ne kadar yükselir? Altın fiyatları ne kadar olur? İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 10-09-2020 09:43
Analistler değerlendirdi! Altın fiyatları düşecek mi? Altın fiyatları ne olacak? İşte uzman altın yorumları!
Altın fiyatlarındaki hareketlilik nedeniyle vatandaşlar altın ne kadar yükselir sorusuna cevap arıyor. AA haberine göre analistler; ağustos ayında ABD 10 yıllık tahvilleri reel getirisinin %-1 seviyesine indiğine dikkat çekiyor. Bu nedenle yatırımcıların likit ve güvenli liman olması nedeniyle altına talebi arttırdığını belirtiyor. Peki, altın fiyatları düşecek mi? Altın fiyatları ne olacak? İşte uzman altın yorum ve değerlendirmeleri
Yayın Tarihi: 04-09-2020 14:41
Altın fiyatları düşecek mi? Altın yükselir mi? Altın ne olacak? Uzmanlardan önemli altın yorumu!
Son dönemde altın fiyatları ile ilgili yaşanan hareketlilik neticesinde vatandaşlar arasında altın fiyatları düşecek mi gibi çok sayıda soru sorulmaya başladı. Düğün sezonunda altın ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlerin yanı sıra altına yatırım yapmak isteyenler de altın yükselir mi sorusuna yanıt arıyor. Peki, altın ne olacak? İşte uzmanlardan önemli altın yorumu!
Yayın Tarihi: 29-08-2020 10:52
Altın fiyatları düşecek mi? Altındaki düşüş sürer mi? Altın ne olur?
Altın fiyatlarındaki değişim vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Altın fiyatları düşecek mi yoksa yükselecek mi sorusu sürekli olarak soruluyor. Bu konuda uzmanların beklentileri de merak ediliyor. Son olarak Adana Kuyumcular Odası Başkanı Oğuz Başman, İHA’ya altındaki düşüş sürer mi konusunda görüşlerini aktardı. Peki, altın ne olur?
Yayın Tarihi: 27-08-2020 12:45
Ünlü bankadan çarpıcı altın yorumu: Altın hala ucuz! Altın alınır mı? Altın fiyatları yükselecek mi?
Son dönemde altın fiyatları ile ilgili yaşanan hareketlilik nedeniyle vatandaşlar ve yatırımcılar altın alınır mı sorusuna yanıt arıyor. Bu nedenle uzmanlar tarafından yapılan altın yorumları takip ediliyor. Son olarak PIMCO emtia portföy yöneticisi altındaki rallinin henüz sona ermediğine dair bir değerlendirmede bulundu. Peki, altın fiyatları yükselecek mi?
Yayın Tarihi: 25-08-2020 12:25
Altın fiyatları düşecek mi? Altının yönü ne olur? Analistlerden altın yorumları!
Altın fiyatlarında bir süre önce hızlı bir şekilde yaşanan hareketlilik sonrasında şimdi vatandaşlar bundan sonra altının yönü ne olur sorusuna yanıt arıyor. Birbiri ardına gelen önemli açıklamaların altın fiyatları üzerinde nasıl bir etki yaratacağı merak edilirken altın fiyatları düşecek mi konusu da araştırılıyor. Peki, bundan sonra altın düşer mi? İşte analistlerin altın yorumları...
Yayın Tarihi: 20-08-2020 17:21
Korona aşısı altın fiyatlarını etkileyecek mi? Altın fiyatları düşüyor mu? Altın ne olacak?
Altın fiyatları ile alakalı yaşanan gelişmeler tüm dünyanın altının hareketlerine odaklanmasına neden oldu. Son olarak Rusya’dan gelen Korona aşısı haberleri gözleri yeniden altına çevirdi. Altın fiyatları ABD Başkanı Trump’ın yaptığı vergi açıklamasının ardından artan risk iştahıyla aşağı yönde hareket gösterdi. Peki, altın fiyatları düşüyor mu? Altın ne olacak? İşte detaylar…
Yayın Tarihi: 11-08-2020 16:28
Altın düşer mi? Uzman isimden altın yorumu! Altın fiyatları için riskler çok fazla!
Altın fiyatları üzerindeki yükseliş altın almak isteyen ya da altına yatırım yapmak isteyen çok sayıda vatandaşın uzman altın yorumu ile ilgili araştırma yapmasına neden oldu. Şimdi herkes altın düşecek mi sorusuna yanıt arıyor. Sert bir yükselişin görüldüğü altın fiyatları ile ilgili yorum yapan Stratejist Yeliz Karabulut, 2011 yılındaki gibi altın fiyatlarına sert satışın gelebileceğini ve altın fiyatları için risklerin çok fazla olduğunu belirtti.
Yayın Tarihi: 04-08-2020 15:53
Altından bir rekor daha! Altın fiyatları ne olacak? İşte uzman yorumu!
Altın rekor yükselişine devam ediyor. Altın fiyatları ne olacak sorusu daha sık sorulmaya başladı. Global piyasalarda dün itibariyle 9 senelik rekorunu kıran altının ons fiyatı; alımlar ile 2 bin dolar sınırına yükseldi. Peki, bundan sonra altın yükselecek mi düşecek mi? İşte uzman isim İslam Memiş’ten altın yorumları!
Yayın Tarihi: 28-07-2020 10:19
Gram altın fiyatları ne olacak? Kuyumculardan gram altın tahmini: Yıl sonuna kadar 450 lira olabilir
Gram altın 413 lira ile tarihi zirveyi test etti. Vatandaşlar gram altın yükselecek mi sorusuna yanıt arıyor. Gram altın yükselişi ile ilgili Diyarbakır’da 35 yıldır kuyumculuk yapan Mehmet Yüksel, artışın bu şekilde devam etmesi durumunda yıl sonunda gram altının 450 lira civarında olabileceğini savundu.
Yayın Tarihi: 23-07-2020 10:52
Gram altın fiyatları ne olacak? Uzman isimden her yıl %35 artış yorumu!
Gram altın 409,9 TL ile tarihi zirveyi test etti, ons altın ise 1.866 doları gördü. Vatandaşlar gram altın yükselecek mi sorusuna yanıt arıyor. Gram altın yükselişi ile ilgili Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, değerlendirmelerde bulundu. Memiş, uzun vadede altının ve gümüşün kazandırmaya devam edeceğini aktardı. Peki, gram altın yükselmeye devam eder mi?
Yayın Tarihi: 22-07-2020 15:08
Altın fiyatları yükseldi, vatandaş kiralamaya yöneldi
Gram altın fiyatları 316 lirayı görmesiyle birlikte çeyrek altın dün piyasaların kapanış saatinde 512.64 liradan alıcı bulmuştu. Altın fiyatlarının yükselmesi, evlilik hazırlıkları yapan çiftleri kara kara düşündürmeye başladı. Bazı çiftler altın alamadıkları için düğünlerini ertelerken bazı çiftler de altın almak yerine kiralamayı tercih ediyor.
Yayın Tarihi: 20-02-2020 10:10