gram altın ne olacak Haberleri

Uzmandan çarpıcı altın tahmini: Gram altın fiyatında orta vadede hedef 485 TL! Gram altın ne zaman yükselecek?
Altın fiyatları şubat ayına başladığı fiyata son üç günlük artışla birlikte geri döndü fakat gram altın fiyatı dolar/TL'deki düşüşe rağmen şubat ayı başındaki seviyeye henüz gelemedi. ABD'de teşvik paketi ve enflasyon artışındaki beklentiler devam ederken altın üç günlük yükselişin ardından yatay seyretmeye başladı. Bu süreçte yatırımcıların gözleri, analistlerden gelecek güncel altın tahminlerine çevrildi. Peki orta vadede gram altın ne olacak? Gram altın fiyatı ne zaman yükselecek?
Yayın Tarihi: 10-02-2021 13:25
5 farklı uzmandan altın fiyatları beklentisi... Gram altın 500 TL olur mu? İşte uzmanların altın yorumları!
ABD’nin Seçilmiş Başkanı Joe Biden yaklaşık 2 trilyon olan teşvik paketleri altına nasıl bir yön verecek araştırılıyor. Analistler mali teşvik paketlerinden umutlu olduklarını belirterek, altının yükseliş seyrinde olabileceğini öngördü. Piyasalar Fed Başkanı J.Yellen'in açıklamalarına odaklanmış durumda. Yılın başından bu yana dalgalı seyreden altın fiyatları yükselecek mi araştırılıyor. Uzmanların güncel altın yorumların ve altın grafik yorumu haberimizde.
Yayın Tarihi: 19-01-2021 16:03
Gram altın fiyatları ne olacak? Uzman isimden her yıl %35 artış yorumu!
Gram altın 409,9 TL ile tarihi zirveyi test etti, ons altın ise 1.866 doları gördü. Vatandaşlar gram altın yükselecek mi sorusuna yanıt arıyor. Gram altın yükselişi ile ilgili Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, değerlendirmelerde bulundu. Memiş, uzun vadede altının ve gümüşün kazandırmaya devam edeceğini aktardı. Peki, gram altın yükselmeye devam eder mi?
Yayın Tarihi: 22-07-2020 15:08