gram altın ne olur Haberleri

Altın sert yükseldi, analist yorumları: 26 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!
Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından dikey seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki durumdan da etkileniyor. Yeni ayın üçüncü haftasını düşüşle kapatan altın fiyatları son haftayı nasıl kapatacak? ABD Hazine Bakanı Yellen yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Altının bu açıklamadan etkilenmesi bekleniyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum: 26 Şubat 2021 Cuma güncel altın fiyatları.
Yayın Tarihi: 26-02-2021 07:42
Gram altında 425 TL tahmini: Altın fiyatları dolarla birlikte yükselir mi? İşte uzmanların altın yorumları!
Altın fiyatları, ABD'nin 10 yıllık Hazine tahvili faizlerinin son bir yılda zirveye tırmanmasının ardından 2021'den bu yana yüzde 5'ten daha fazla değer kaybederek Şubat ayını da kayıpla kapatacağı öngörülüyor. Dolar/TL yükselişi ve küresel altın fiyatlarındaki düşüşten etkilenen gram altın ise bu durumdan dolayı baskılanmış durumda. Analistler güncel altın beklentilerini paylaşarak, "gram altın ne olur, altın fiyatları yükselir mi" sorularına cevap arayan yatırımcılara destek oluyor.
Yayın Tarihi: 25-02-2021 12:37
Analistler değerlendirdi! Altın fiyatları düşecek mi? Altın fiyatları ne olacak? İşte uzman altın yorumları!
Altın fiyatlarındaki hareketlilik nedeniyle vatandaşlar altın ne kadar yükselir sorusuna cevap arıyor. AA haberine göre analistler; ağustos ayında ABD 10 yıllık tahvilleri reel getirisinin %-1 seviyesine indiğine dikkat çekiyor. Bu nedenle yatırımcıların likit ve güvenli liman olması nedeniyle altına talebi arttırdığını belirtiyor. Peki, altın fiyatları düşecek mi? Altın fiyatları ne olacak? İşte uzman altın yorum ve değerlendirmeleri
Yayın Tarihi: 04-09-2020 14:41
Altın düşer mi? Uzman isimden altın yorumu! Altın fiyatları için riskler çok fazla!
Altın fiyatları üzerindeki yükseliş altın almak isteyen ya da altına yatırım yapmak isteyen çok sayıda vatandaşın uzman altın yorumu ile ilgili araştırma yapmasına neden oldu. Şimdi herkes altın düşecek mi sorusuna yanıt arıyor. Sert bir yükselişin görüldüğü altın fiyatları ile ilgili yorum yapan Stratejist Yeliz Karabulut, 2011 yılındaki gibi altın fiyatlarına sert satışın gelebileceğini ve altın fiyatları için risklerin çok fazla olduğunu belirtti.
Yayın Tarihi: 04-08-2020 15:53
Gram altın fiyatları ne olacak? Uzman isimden her yıl %35 artış yorumu!
Gram altın 409,9 TL ile tarihi zirveyi test etti, ons altın ise 1.866 doları gördü. Vatandaşlar gram altın yükselecek mi sorusuna yanıt arıyor. Gram altın yükselişi ile ilgili Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, değerlendirmelerde bulundu. Memiş, uzun vadede altının ve gümüşün kazandırmaya devam edeceğini aktardı. Peki, gram altın yükselmeye devam eder mi?
Yayın Tarihi: 22-07-2020 15:08