Hasan Ali’yi Birçok Kulüp Istiyor, Görüşmelerde Mesafe Alınamadı

Kayserispor’un başarılı defans oyuncusu Hasan Ali Kaldırım ile birçok kulübün ilgilendiği ve futbolcuyu kadrosuna dahil...

Kayserispor’un başarılı defans oyuncusu Hasan Ali Kaldırım ile birçok kulübün ilgilendiği ve futbolcuyu kadrosuna dahil etmek isteyen kulüplerle görüşmelerde bir ilerleme olmadığı bildirildi. Hasan Ali’yi elinde tutmak isteyen sarı - kırmızılı kulübün, bu görüşmeler doğrultusunda son kararı vereceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Kayserispor Kulüp basın sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Fenerbahçe kulübünün Hasan Ali Kaldırım ile ilgili transfer görüşmelerinde iki oyuncu taleplerinin olduğu yönündeki haberleri değerlendirdi. Ortaköylüoğlu, basın değişik ve kendi bilgileri dışında olan bazı haberlerin çıktığını anımsatarak, şöyle konuştu:

“Hasan Ali Kaldırım iyi bir oyuncumuz. Genç oyuncumuz. Gurbetçi ve bize Almanya’nın Mainz 05 takımından geldi. Biz kendisinin takımda kalmasını istiyoruz ve bu yönde düşüncelerimiz devam ediyor. Şuan için Hasan Ali için transferde bulunan birçok kulüp var. Sadece bir kulüp yok. Ancak bu tekliflerle ilgili yapılan görüşmelerde bir ilerleme olmadı.”

Almanya doğumlu olan gurbetçi oyuncu Hasan Ali, 23 yaşında ve defans bölgesinde sergilediği futbolla üç büyük kulübün dikkatini çekti. 5 Ocak 2010'da Kayserispor kadrosuna dahil olan genç oyuncu Hasan Ali, daha ilk sezonunda 6 maçta görev yapmıştı. Sonraki sezonlarda cezalı ve sakat olduğu dönem dışındaki bütün maçlarda forma şansı buldu. 15 kez milli takıma çağrılan oyuncu, 14 maçta forma giyip 1 gol atmıştı.

Reklam
Reklam

TROSİ’YE KADROMUZDA YER VERMEYECEĞİZ

Oğuz Ortaköylüoğlu, Kayserispor kulübü ve teknik heyetinden habersiz olarak şehri terk eden James Trosi’yi FIFA’ya şikayet ettiklerini hatırlattı. FIFA’nın bu oyuncu ile ilgili olarak gerekli işlemi yapacağını anımsatan Ortaköylüoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Artık bu oyuncu bizim için bitmiştir. Yaptığı davranış ve disiplinsizlikten dolayı ceza alacaktır. Biz de artık bu disiplinsizliği yüzünden takım kadromuzda yer vermeyeceğiz. Bu şekilde transferlerimizi yapıyoruz. Zaten transferlere bakıldığında yabancı kontenjanımız gerekli sayıya ulaşıyor.”

NADİR ÇİFTÇİ İLE KARŞILIKLI SÖZLEŞMEYİ FESH EDİLDİ

Kayserispor iç transfer görüşmelerinde genç oyuncu Nadir Çiftçi ile karşılıklı görüşerek yollarını ayırdı. 20 yaşındaki genç oyuncu Nadir Çiftçi, Kayserispor’a sezon başında transfer olmuştu. 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcu, karşılıklı görüşmelerin ardından sözleşmenin feshedilmesiyle ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: