Hastanenin Tuvaletinde Doğum Yaptı, Bebeği Bırakıp Kaçtı

BOLU, Olay önceki gün, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'nde meydana geldi. Muayene olmak için tek

BOLU, Olay önceki gün, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'nde meydana geldi. Muayene olmak için tek başına hastaneye gelen ve ikinci evliliğini yapan annesiyle birlikte kaldığı belirtilen D.D. hastanenin tuvaletinde doğum yaptı. Bebeği klozetin yanına bırakan D.D. ardından hastaneden ayrıldı. Bir temizlik görevlisi tuvaletten gelen ağlama sesini duyarak kapıyı açtığında, bebeği görünce hemşirelere haber verdi.
Hemşireler tuvalette yere bırakılan bebeği alarak servise götürdü. Doktor kontrolünün ardından kız bebeği yeni doğan yoğun bakım servisinde tedavi altına alınırken, polise haber verildi. Güvenlik kamerası kayıtlarından bebeğin annesi tespit edildi. 16 yaşındaki D.D.'nin aynı mahallede oturan 18 yaşındaki bir kişiden hamile kaldığı öğrenilirken, olayla ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne haber verildi.
D.D. ile erkek arkadaşı ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. D.D. ailesine teslim edildi. Korkması nedeniyle bebeği tuvalette bıraktığı öğrenilen D.D.'nin erkek arkadaşıyla evleneceği belirtildi. Tedavisi devam eden bebeğin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: