Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen cinayettin ayrıntıları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Kırıkhan'da yaşayan Harbelioğlu Ailesinden 4 kişinin silahla öldürüldüğü olayda ağır yaralanan Gizem Harbelioğlu (19) ile Uğur Harbelioğlu’nun (3) tedavileri Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde sürüyor.
Olayda ağır yaralanan Gizem Harbelioğlu’nun kurşun yarası almadığı başına sert bir cisim ile vurulması nedeniyle beyin kanaması geçirdiği ve halen ağır yaralı olarak ameliyatta olduğu öğrenildi. Olayda silahtan çıkan saçmaların isabet ettiği 3 yaşındaki Uğur Harbelioğlu’nun ayağında kırık oluştuğu hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz