Hekimhan Milli Eğitim Şube Müdürü Altunöz Vefat Etti

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Nail Altunöz (57) rahatsızlığı nedeniyle...

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Nail Altunöz (57) rahatsızlığı nedeniyle vefat etti. Nail Altunöz’ün cenaze namazı, öğle namazını müteakiben Yeşilyurt ilçesi Barguzu beldesinde kılındı ve burada defnedildi. Cenaze namazına Vali Vasip Şahin, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Altunöz ailesi ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Reklam
Reklam

Bu arada, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu’nun amcası Sait Mumcu(70) da vefat etti. Sait Mumcu’nun 4 çocuk babası olduğu belirtilirken, 7 Ocak pazartesi günü öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrasında Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda toprağa verileceği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: